ΙΣΤΟΡΙΑ

PLITSIS HISTORY 01

Ξεκινήσαμε
το πρώτο μας
κατάστημα
στη Λάρισα
το Δεκέμβριο
του 1985


Σκοπός μας η δημιουργία μιας επιχείρησης λιανικής πώλησης κοσμημάτων και ωρολογίων που θα διακρινόταν στην περιοχή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της .

Έτσι λοιπόν η Φανή και ο Γιώργος Πλίτσης, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υψηλή αισθητική στην επιλογή των εμπορευμάτων και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα κατασκευής τους, ανοίγουν για πρώτη φορά τις πόρτες του κοσμηματοπωλείου ΠΛΙΤΣΗ στην οδό Κύπρου 79 στην καρδιά της Λάρισας.

Ανάμεσα στις πρώτες συνεργασίες ξεχωρίζουν εκείνες με τους φημισμένους ελληνικούς οίκους κοσμημάτων VOURAKIS και FANOURAKIS και με έγκριτες εταιρίες υψηλής ωρολογοποιίας όπως CARTIER, BAUME&MERCIER, GUCCI κ.ά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζεστή ανταπόκριση των πελατών μας στη νέα πολυτελή πρότασή μας, μας ωθεί να αναζητήσουμε νέες καινοτόμες συνεργασίες για την εποχή, ξεκινώντας επισκέψεις στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις κοσμημάτων.

Έτσι εγκαινιάζονται συνεργασίες με ξακουστούς οίκους του εξωτερικού όπως DAMIANI, PASQUALEBRUNI, ITALGOLD, MARCO BICEGO κ.ά. Ο νέος αέρας κομψότητας και πολυτέλειας ενισχύεται με την πραγματοποίηση λαμπερών fashionshows του κοσμηματοπωλείου μας, όπου φιλοξενούνται τα διασημότερα ονόματα του εγχώριου modeling,και ταράζουν με την avant-garde αισθητική τους την κοσμική ζωή της περιοχής.

PLITSIS HISTORY 02

Ωστόσο το 1995 οι ανάγκες μας, μας οδηγούν στο νέο μεγαλύτερό μας χώρο στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της οδού Κούμα και στον αριθμό 19. Στο νέο μας κατάστημα προστίθενται νέες διακεκριμένες συνεργασίες όπως αυτή με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οίκο κοσμημάτων ILIASLALAOUNIS (το κατάστημά μας είναι και ο μοναδικός εξωτερικός συνεργάτης του διάσημου brand εκτός των ομώνυμων καταστημάτων) και με τους ελβετικούς οίκους υψηλής ωρολογοποιίας TAG HEUER και ROLEX.

Σταδιακά βέβαια η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται με νέες αφίξεις από διεθνή κι εγχώρια brands όπως:
LONGINES, BULGARI, TISSOT, SWATCH, FALCINELLY,ICP, IL SOLE GIOIELLI, MONT BLANC, FLIK FLAK, TOMMY HILFIGER, JUICY COUTURE, Ι.Μ.ΑΡΜΑΟΣ ,ROYAL FAMILY, ELITE GIOIELLI, MASCHIO E FEMINA κ.ά.

Επισκεφτείτε μας για δώρα γάμου και αρραβώνα, για δώρα βάπτισης, δώρα κουμπάρων και για κάθε εξαιρετική περίσταση και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ονειρεύεστε μέσα από μία πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών, αξεσουάρ και λοιπών ειδών αργυροχρυσοχοΐας.

PLITSIS HISTORY 03

Σταθερή μας επιθυμία, λοιπόν, είναι να ανταποδίδουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι φίλοι και πελάτες μας κρατώντας ψηλά το επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχών του καταστήματός μας και οργανώνοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα events με σκοπό την ευχαρίστηση του πελατολογείου μας. Kαι βέβαια στην τριαντάχρονη πορεία μας κύριο μέλημά  παραμένει η προσήλωση στα υψηλότερα standards κατασκευής και ποιότητας των εμπορευμάτων μας και η διαρκής ενημέρωση και ανανέωση των συλλογών που διαθέτουμε.