Σχετικά με την TAG Heuer

Κοινή χρήση στο facebook
Κοινή χρήση στο pinterest
Κοινή χρήση στο twitter
Σχετικά με την TAG Heuer

Η TAG Heuer, που ιδρύθηκε το 1860 από τον Edouard Heuer στα βουνά Γιούρα της Ελβετίας, είναι μια πολυτελής ωρολογοποιία που αποτελεί κομμάτι της LVMH Moët Hennessey Louis Vuitton SE (“LVMH”), του κορυφαίου ομίλου ειδών πολυτελείας στον κόσμο. Έχει για έδρα το La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας και διαθέτει τέσσερα εργοστάσια, απασχολώντας 1470 υπαλλήλους, ενώ δραστηριοποιείται σε 139 χώρες. Τα προϊόντα της TAG Heuer είναι διαθέσιμα online στο plitsi.com για επιλεγμένες χώρες, αλλά και σε 160 μπουτίκ και 3.500 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο. Επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Frédéric Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer.

Επί 160 έτη, η TAG Heuer επιδεικνύει πραγματικό πνεύμα avant-garde ωρολογοποιίας και μια δέσμευση προς την καινοτομία, με τις επαναστατικές τεχνολογίες των μηχανικών της ρολογιών. Το Mikrograph του 1916, ο πρώτος αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου -o Calibre 11- το 1969 και το πρώτο πολυτελές smartwatch το 2015 είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Σήμερα, οι βασικές συλλογές της εταιρείας είναι οι τρεις εμβληματικές οικογένειες που σχεδίασε ο Jack Heuer -TAG Heuer Carrera, Monaco και Autavia – και συνοδεύονται από τις μοντέρνες σειρές Link, Aquaracer, Formula 1 και Connected.

Αναδεικνύοντας το μότο της TAG Heuer, “Don’t Crack Under Pressure”, οι επιφανείς συνεργασίες της και οι brand ambassadors εκφράζουν το πάθος της εταιρείας για δράση και υψηλές επιδόσεις.