TISSOT GIFTING

Κοινή χρήση στο facebook
Κοινή χρήση στο pinterest
Κοινή χρήση στο twitter

Το διαχρονικό δώρο.

Καθώς πλησιάζει η εποχή που παραδοσιακά ανταλλάζουμε δώρα, πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται: να χαρίσω ένα ρολόι στα αγαπημένα μου πρόσωπα; Όμως, ποιο να επιλέξω; Το budget μου θα επαρκεί για ένα όμορφο, κομψό, διαχρονικό ελβετικό ρολόι καρπού;

Για γενιές, η Tissot δημιουργεί ρολόγια που όχι μόνο αποτελούν το τέλειο δώρο αλλά γίνονται επίσης σύμβολα της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων και της χαράς που προσφέρει η ανταλλαγή δώρων. Λίγα μόνο δώρα μπορούν να συναγωνιστούν την έκπληξη και τη χαρά που δημιουργεί ένα ρολόι ως δώρο. Ακόμα λιγότερα μπορούν να αποτυπώσουν μια ιδιαίτερη ανάμνηση μεταξύ αγαπημένων προσώπων. Όταν ο αποδέκτης βλέπει την ώρα, θα θυμάται για πάντα πόσο τον αγαπούν και πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος που περνά με τους δικούς του ανθρώπους.

Η νέα συλλογή δώρων της Tissot έχει επιμεληθεί με τόση φροντίδα ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτή τη στιγμή και σε κάθε γούστο: αρσενικό ή θηλυκό, κλασικό ή αθλητικό, παραδοσιακό ή σύγχρονο, χαλαρό ή περιπετειώδες, και πάντα όμορφο. Κάθε ρολόι μελετήθηκε και σχεδιάστηκε για να υπενθυμίζει εσαεί ορόσημα που χαρακτηρίζουν και καθορίζουν την ιστορία της ζωής μας.

Και ενώ η έννοια της προσιτότητας είναι πάντα σχετική, η συλλογή ελβετικών ρολογιών της Tissot προσφέρει εξαιρετική αξία. Αν ληφθεί υπόψη η καθημερινή χρήση για μια ολόκληρη ζωή, κανένα δώρο δεν είναι τόσο ανταποδοτικό όσο ένα ρολόι Tissot.                                                                                                 

                                                                                           Πείτε το με ένα ρολόι Tissot

Κάθε 14 Φεβρουαρίου, γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο εορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δώρα που εκφράζουν την αγάπη τους. Ένα ρολόι Tissot αποδίδει ιδανικά την ιδέα ότι με το πέρασμα του χρόνου η αγάπη αυτή όλο και μεγαλώνει. Φανταστείτε το σαν μια χρονοκάψουλα που θα αφηγείται εσαεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Η συλλογή δώρων Tissot είναι πλούσια σε επιλογές, αλλά για μια πινελιά ζεστασιάς, το PRX 35 mm σε πράσινο ή γαλάζιο θα ζωντανέψει αυτές τις στιγμές με υπέροχα φωτεινά χρώματα.

                                                             Ο πιο διαχρονικός τρόπος να τιμήσετε τη μητέρα και τον πατέρα σας

Στη διάρκεια της ζωής μας, οι γονείς μας μας προσφέρουν ανεκτίμητα δώρα, ξεκινώντας από την ίδια τη ζωή. Ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα αμοιβαιότητας από το πέρασμα των δώρων αυτών στην επόμενη γενιά. Αλλά ακόμα και τότε, μπορούμε να εκπλήξουμε και να καλομάθουμε τους γονείς μας δείχνοντας την ευγνωμοσύνη μας. Ένα ρολόι καρπού Tissot επιλεγμένο ώστε να ταιριάζει στο στιλ και στα γούστα τους είναι κάτι περισσότερο από δείγμα της εκτίμησής σας. Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο βαθιάς ευγνωμοσύνης και αγάπης. Επιλέξτε το Seastar Lady για τη μητέρα σας και το Seastar Gent για τον πατέρα σας, και θα τα απολαμβάνουν καθημερινά καισικά, το πνεύμα του δωρίζειν δεν χαρακτηρίζει μια μόνο περίοδο του έτους. Αντιθέτως, το ίδιο πνεύμα φωτίζει τις ζωές μας με έντονα κύματα χαράς όλο το χρόνο – σε γενέθλια, τελετές αποφοίτησης, προαγωγές, θρησκευτικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Σε κάθε περίσταση, εμείς οι άνθρωποι αναζητούμε αφορμές για να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας, να προσφέρουμε και να λάβουμε δώρα, και να δημιουργήσουμε στιγμές που θα θυμόμαστε για την υπόλοιπη ζωή μας. Αποτυπώστε το πνεύμα, το συναίσθημα και τη στιγμή της προσφοράς με ένα κλασικό ρολόι όπως το Tissot Bellissima ή το Tissot Gentleman, ή ίσως με ένα πιο αθλητικό σχέδιο, όπως το PRX Powermatic 80 σε μπλε ή το PRX 35 mm σε ασημί. Το δώρο σας, η επιλογή σας.   

                                                                                           Για κάθε εορταστική στιγμή

Φυσικά, το πνεύμα του δωρίζειν δεν χαρακτηρίζει μια μόνο περίοδο του έτους. Αντιθέτως, το ίδιο πνεύμα φωτίζει τις ζωές μας με έντονα κύματα χαράς όλο το χρόνο – σε γενέθλια, τελετές αποφοίτησης, προαγωγές, θρησκευτικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Σε κάθε περίσταση, εμείς οι άνθρωποι αναζητούμε αφορμές για να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας, να προσφέρουμε και να λάβουμε δώρα, και να δημιουργήσουμε στιγμές που θα θυμόμαστε για την υπόλοιπη ζωή μας. Αποτυπώστε το πνεύμα, το συναίσθημα και τη στιγμή της προσφοράς με ένα κλασικό ρολόι όπως το Tissot Bellissima ή το Tissot Gentleman, ή ίσως με ένα πιο αθλητικό σχέδιο, όπως το PRX Powermatic 80 σε μπλε ή το PRX 35 mm σε ασημί. Το δώρο σας, η επιλογή σας.

                                                                                      TheGiftofTime_11_Static_1080x1080pxTheGiftofTime_12_Static_1080x1080pxTheGiftofTime_15_Static_1080x1080px