ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ TUDOR
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

Τον Φεβρουάριο του 1926, ο οίκος «Veuve de Philippe Hüther», αντιπρόσωπος καικατασκευαστής ρολογιών, κατοχύρωσε την εμπορική επωνυμία «The Tudor» μεέδρα στη Γενεύη για τον ιδρυτή της Rolex, τον Hans Wilsdorf. Αργότερα, το 1936, οοίκος μεταβίβασε την επωνυμία στον Wilsdorf. Λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οHans Wilsdorf ήξερε ότι είχε έρθει η στιγμή να επεκταθεί και να δώσει στην επωνυμίατη δική της ταυτότητα. Στις 6 Μαρτίου 1946, δημιούργησε την εταιρεία «MontresTUDOR S.A.», η οποία ειδικευόταν σεανδρικά αλλά και γυναικεία μοντέλα. Η Rolexθα εγγυόταν τα τεχνικά, αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά, καθώς και τηδιανομή και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ TUDOR

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ TUDOR
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ HANS WILSDORF

«Εδώ και κάποια χρόνια,έχω στο μυαλό μου την ιδέα να κατασκευάσω ένα ρολόι τοοποίο οι αντιπρόσωποί μας θα μπορούν να πουλήσουν σε πιο προσιτή τιμήσυγκριτικά με τα ρολόγια Rolex, αλλά που ταυτόχρονα να διατηρεί το πρότυποαξιοπιστίας για το οποίο φημίζεται η Rolex. Αποφάσισα να ιδρύσω μια ξεχωριστήεταιρεία, με σκοπό την κατασκευή και την εμπορική διάθεση αυτού του νέουρολογιού.Ονομάζεται ωρολογοποιία TUDOR.»
-H. Wilsdorf

ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑ

Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το ρολόι TUDOR ζει. Έχει παλμό. Σε μυεί στον κόσμο της εξαιρετικής ακρίβειας. Ηυψηλή τεχνολογία σε όλα τα εξαρτήματα δοκιμάζεται αδιάκοπα έως και την τελευταίαλεπτομέρεια… σε σημείο υπερβολής. Εξετάστε την κίνηση. Η κατάλληλη αισθητικήκαι απόδοση για τοπιο απαιτητικό προϊόν, σχεδιασμένο με γνώμονα την αντοχήαλλά και την απόλαυση. Μηχανισμός ακριβείας με υπέροχη αισθητική πουσυναρπάζει τον νου και αντέχει στις δυσκολίες του χρόνου. Τα εξαιρετικά υλικά, ηανθεκτικότητα και ο στιβαρός σχεδιασμός είναι χαρακτηριστικά που κάνουν κάθερολόι ένα μοναδικό αντικείμενο.

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ TUDOR

DAVID BECKHAM

 

Ο David Beckham φοράει το Black Bay Bronze, ένα καταδυτικό ρολόι διαμέτρου 43mm, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του brand και διαθέτει τον μηχανισμό TUDOR Manufacture Calibre MT5601.

Φοράει επίσης το Black BayChrono, έναν χρονογράφο με πιστοποίηση COSC, με μηχανισμό column-wheel,εμπνευσμένο από την κληρονομιά της TUDOR στις καταδύσεις και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ TUDOR

JAY CHOU

Για να τιμήσει το τολμηρό και πρωτοποριακό πνεύμα του Jay Chou, η TUDORκυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους, στην οποία οδηγεί με τόλμη ένα σποραυτοκίνητο σε μια ιστορική οβάλ πίστα στο Montlhéry της Γαλλίαςκαι στο τέλοςπαρασύρεται μέσα στον χρόνο. Εμπνευσμένη από τα μαγικά λόγια που ο Jay Chouδημιουργεί με την τέχνη και με τις εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 80 επικέςκινηματογραφικές του ιστορίες για ταξίδια στον χρόνο, η ταινία δίνει το έναυσμα γιαμια συζήτηση του πώς οι εμβληματικές εικόνες του παρελθόντος επηρεάζουν τησημερινή δημιουργικότητα στην ωρολογοποιία, στη μουσική και σε άλλες μορφέςτέχνης. Οι πιο φανατικοί θαυμαστές του Chou θα αναγνωρίσουν, επίσης, τον φόροτιμής σε μία από τις πρώτες του ταινίες, όπου υποδυόταν έναν λάτρη τωναυτοκινήτων.


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ TUDOR

«ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ»